Politica de retur & Metoda de plata & Livrare

LIVRAREA

Livrarea produselor comandate se va face în toate orașele din România, de luni până vineri, cu excepția zilelor de sărbătoare legală, între orele 10.00-15.00, prin curier rapid, la domiciliul, sediul sau adresa indicată de dumneavoastră. Livrarea se va face contracost, în funcție de greutatea coletelor.
Produsele se livrează în limita stocului disponibil. ZENIT S.R.L. își rezervă dreptul de a decala termenele de livrare, în situația în care produsul sau produsele comandate nu sunt disponibile în stoc la momentul primirii comenzii. În această situație, clienții vor fi informați și consultați cu privire la menținerea sau anularea comenzii.

MODALITATE DE PLATĂ

Produsul va fi livrat prin firma de curierat, cu plata ramburs, ramburs în cont colector sau prin transfer bancar în contul firmei, Cod IBAN: RO06 OTPV 4900 0082 4456 RO01, deschis la OTP BANK.

DREPTUL DE DENUNȚARE UNILATERALĂ A CONTRACTULUI – tranzacții online

Există în vigoare două articole de lege prevăzute de ANPC care au ca subiect condițiile legale de returnare a unui produs cumpărat. Prima este L 449/2003 actualizată în 2008, unde se menționează la cap.3, condițiile returnării unui produs defect.
A doua lege reglementată de ANPC vizează tranzacțiile online: OG 130/2000.
Conform OG 130/2000 și OG 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanță, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului, că renunță la cumpărare, în termen de 14 zile calendaristice de la achiziția produsului. Notificarea se va data, semna și trimite de către dumneavoastră prin poșta/ curier, la adresa: Tulcea, str.Isaccei, nr.97, sau prin e-mail, la adresa contact@zenit.com.ro.
În situația menționată, veți returna pe cheltuiala dumneavoastră, în termenul prevăzut mai sus, produsul cumpărat în ambalajul original (nedesfăcut), fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură, alături de factură și certificatul de garanție. Dacă aceste condiții sunt respectate, ZENIT S.R.L. se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 30 de zile de la data denunțării de către dumneavoastră a contractului.
Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare, că produsele sunt cele comandate și corespund cerințelor dumneavoastră.
All search results